040-2089290 info@trend-zorg.nl

Home » Certificering en keurmerken

Certificering en keurmerken

 

ISO 9001-2015 gecertificeerd

Trend Zorg Veldhoven is 9001-2015 gecertificeerd. Een certificaat waar we heel trots op zijn. Het keurmerk maakt zichtbaar dat we voldoen aan de wet- en regelgeving, goede zorg leveren en de kwaliteit van de hulpverlening steeds verder verbeteren. We worden daarvoor jaarlijks getoetst door de onafhankelijke organisatie KIWA.

Voor meer informatie: keurmerk.nl

 

 

 

PSO aspirant status behaald

Trend Zorg Veldhoven is aantoonbaar gestart met Sociaal ondernemen en heeft hiervoor de PSO-Aspirant status behaald. We hechten belang aan het creëren van (meer) werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit onderdeel binnen MVO wordt ook wel Sociaal ondernemerschap of Sociaal ondernemen genoemd.

Meer informatie?
Wil je meer weten over de PSO, kijk dan op pso-nederland.nl

 

Aangesloten bij de SBB

Trend Zorg Veldhoven is een erkend leerbedrijf en aangesloten bij de SBB. (Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven).
Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in de SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben. Samen werken we aan thema’s als erkenning, beroepspraktijkvorming en kwalificaties en diploma’s.

Meer informatie via: www.s-bb.nl